Vigastusest taastuv Taaramäe: lubati rahulikult treenida

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Facebook/Team Katusha

Katjuša meeskonna eest sõitev Eesti profirattur Rein Taaramäe, kes kannatas hiljuti Achilleuse kõõluse vigastuse käes, kirjutas oma Facebooki lehel, et on taas treenima hakanud.

«Tagasi ratta seljas, eile sai esimene 3h maha vändatud pärast Portugalis Achilleuse (kõõluse- toim) ülekoormusest tingitud katkestamist. Paranemine läks kiirelt, kuna veetsin arginädala Saksamaal taastusravikliinikus, kuhu meeskond mind viivitamatult saatis, valu on minevik.

Paris Nizza jääb sõitmata, pole mõtet illusioone looma hakata; ettevalmistus sai suure põntsu ja PN on see aasta hulgi raske! Lisaks liigne pingutus liialt kiirelt võib kannas jällegi tunda anda. Lubati rahulikult treenida ja järgnevaks valmistuda, esmaspäeval lendangi Sierra Nevadale kolmeks nädalaks, kust 20.03 suundun otse Kataloonia velotuurile,» seisis Taaramäe postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles