Lõpu eel kustunud Kalev/Cramo kaotas Nižni Novgorodile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli VTB Ühisliigas tegi Kalev/Cramo teist aastat järjest südi partii Nižni Novgorodi meeskonna vastu. Kui eelmine hooaeg suudeti 110:76 võit võtta, siis täna saadi Audentese spordihoones 77:91 kaotus. Kalev võitis poolaja, juhtis veel kolmanda veerandi keskel kuue punktiga, kuid neljandaks veerandiks enam jaksu ei jätkunud.

Kalev/Cramo resultatiivseim oli Shawn King, kes viskas 28 punkti, võttis maha üheksa lauapalli ja jagas neli resultatiivset söötu. Morris Curry lisas 10 punkti. Nižni Novgorodi kasuks tõid Rašid Mahalabasic ja Victor Rudd 18 punkti. Kalev hoiab kuue võidu ja 15 kaotusega eelviimast ehk 15. kohta, Nižni Novgorod on 12 võidu ja üheksa kaotusega kaheksas.

Enne mängu: Kalev/Cramo on viimasest kolmest Ühisliiga kohtumisest võitnud kaks. Kõigepealt alistati võõrsil ühe punktiga Thbilisi Vita ja siis oldi samuti võõrsil 84:75 üle Riia VEF-ist. Esmaspäeval heideldi kodus vapralt Euroopa hiiu Moskva CSKA-ga, aga kaotati lõpuks 78:105. Neljapäeval testiti vormi koduses meistriliigas ja võideti Tartus sealset Rocki 83:71.

Kui kalevlased hoiavad Ühisliigas kuue võidu ja 14 kaotusega 14. kohta, siis Nižni Novgorod on samuti järgi andnud. Mullu poolfinaali jõudnud klubi hoiab 11 võidu ja üheksa kaotusega praegu kinni kaheksandast ehk viimasest play-off'i viivast kohast. Nädala eest alistati aga võõrsil ülitugev Moskva Himki 82:74.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles