Imeline debüüt: ManU alistas tänu noore ründeässa väravatele Arsenali

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste tänases keskses kohtumises alistas Manchester United koduväljakul 3:2 Londoni Arsenali. Võitjate ridades säras taas 18-aastane ründaja Marcus Rashford.

Neljapäeval enda Euroopa liiga debüüdis Midtjyllandi võrku kaks palli löönud Rashford sahistas täna kahel korral ka Arsenali väravavõrku. Tänane kohtumine oli tema debüüt Premier League’is.

Rashford viis 29. ja 32. minuti tabamustega ManU 2:0 juhtima. Seejärel lõi Danny Welbeck 40. minutil ühe värava tagasi, kuid Ander Herrera 65. minuti tabamus suurendas taas ManU eduseisu. Matši lõppseisu vormistas 69. minutil Mesut Özil.

Turniiritabeli seisukohast teenis ülitähtsa võidu Tottenham, kes alistas koduväljakul 2:1 Swansea City. Võitjate ridades olid täpsed Nacer Chadli ja Danny Rose.

Turniiritabelis hoiab esikohta Leicester City 56 punktiga, teine on Tottenham 54 silmaga ja kolmas Arsenal 51ga. Ühe kohtumise vähem pidanud Manchester City on 47ga neljas. ManU tõusis 44 punktiga viiendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles