Video: Reali staar tabas viimaste aastate kõige uskumatuma võiduviske

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2789077 02/11/2016 Real's Sergio Llull in the Euroleague Basketball group stage match between Russia's Khimki and Spain's Real Madrid. Alexey Filippov/Sputnik
2789077 02/11/2016 Real's Sergio Llull in the Euroleague Basketball group stage match between Russia's Khimki and Spain's Real Madrid. Alexey Filippov/Sputnik Foto: Alexey Filippov/Sputnik

Madridi Reali korvpallimeeskonna tagamängija Sergio Llull tabas Hispaania meistriliiga mängus Valenciaga viske, mis läheb kirja (vähemalt Hispaania) korvpalli ajalukku.

Valencia prantslasest leegionär Antoine Diot viis kodumeeskonna 1,3 sekundit enne lõppu 94:92 juhtima, aga lõpuks 17 punkti kogunud Llull sai mänguvahendi kiirelt enda valdusse ja sopsas selle 20 meetri pealt korvi!

Reali resultatiivseim oli 18 punktiga Jaycee Carroll, 17 punktil viskas lisaks Llullile Andres Nocioni. Valenciale tõi Bojan Dubljevic 17 punkti. Valenciale oli see Hispaania meistriliigas 19 võidu kõrvale alles teiseks kaotuseks, Realil on 17 võitu ja neli kaotust.

Llulli uskumatu kolmene:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles