Spekulatsioonid jätkuvad: Baruto kohtub järgmisena MMA tõelise legendiga (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fjodor Jemeljanenko koos Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Fjodor Jemeljanenko koos Venemaa presidendi Vladimir Putiniga. Foto: SCANPIX

Juba mõnda aega tagasi kirjutati, et endine sumomaadleja Baruto võib enda teise MMA-matši pidada venelasest legendi Fjodor Jemeljanenko vastu. 

The NewsHub on teinud ülevaate Jemeljanenko võimalikest vastastest ning nende seas on välja toodud ka Baruto. «Arvestades jaapanlaste loogikat, siis võib Baruto ja Jemeljanenko matšist asja saada,» kirjutatakse veebiküljel.

Lisaks meenutatakse vabavõitlussarja Rizini juhi Nobuyuki Sakakibara kommentaare: «Loodame, et Baruto tuleb ringi aprillis. Kui me tegutseme kiirelt, siis on isegi võimalik, et ta vastaseks võib tulla Jemeljanenko. Kui ma viimati Barutoga rääkisin, siis ta ütles, et tahaks just Fjodoriga võidelda.»

Baruto kõrval on Jemeljanenko võimalike vastastena välja toodud Brock Lesnar, Randy Couture, Andrei Arlovski, Quinton Jackson, Tito Ortiz, Muhammad Lawal, Kimbo Slice ja Wanderlei Silva.

Baruto pidas MMA-võitlejana enda esimese matši 31. detsembril, kui ta alistas kolme raundi järel kohtunike üksmeelse otsusega Peter Aertsi.

39-aastane venelane Jemeljanenko MMA-karjääri jooksul teeninud 35 võitu ja saanud 4 kaotust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles