Arsenali legend: Leicesteri või Tottenhami tiitlivõidu korral on Wengeril aeg lahkuda

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Arsenali peatreener Arsene Wenger.
Pettunud Arsenali peatreener Arsene Wenger. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi legend Paul Merson leidis, et klubi peatreener Arsene Wenger peab ameti maha panema, kui tänavuseks Inglismaa meistriks tuleb Leicester City või Tottenham.

Arsenalil võimalused meistritiitli püüdmisel said tõsise tagasilöögi pühapäeval, kui võõrsil jäädi 2:3 alla Manchester Unitedile, kirjutab Sky Sports.

«Kui öelda lojaalsetela Arsenali fännidele, et uusi mängijaid ei ole vaja ja seejärel kaotada tiitel Leicesterile või Tottenhamile, siis puudub sellisele tegevusele igasugune õigustus,» rääkis Merson.

«Kui Manchester Cityl õnnestub asjad enda kasuks pöörata ja tulla Inglismaa meistriks, siis võib Wenger rääkida, et Cityl õnnestus taas raha eest tiitel osta. Kui tiitli peaks võitma aga Leicester või Tottenham, siis ma ei näe võimalust, kuidas ta saaks ametisse jääda,» lisas ta veel.

Inglismaa kõrgliigas hoiab praegu 56 punktiga esikohta Leicester City, teine on Tottenham 54ga ja kolmas Arsenal 51ga. Ühe kohtumise vähem pidanud ManCity on 47ga neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles