Harri Kullas sai Briti hallikrossisarja finaaletapil kolmanda koha

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harri Kullas (paremalt teine).
Harri Kullas (paremalt teine). Foto: Eesti mootorrattaspordi föderatsioon

Londonis asuvas kuulsal Wembley staadionil sõideti Monster Energy Arenacross Briti hallikrossisarja 11. ja ühtlasi ka viimane etapp, kus näitas häid sõite MVR-D Husqvarna tiimis võistelnud Harri Kullas.

Kullas sai oma hoo üles juba treeningutel ning hea kiirus jätkus ka eelsõitudes, kus ta oli mõlemas kolmas. Edukas õhtu sai punkti finaalis, milles ta lõpetas inglase Adam Chatfieldi (Honda) ja prantslase Florent Richieri (Kawasaki) järel kolmandana.

Kokkuvõttes parandas Kullas oma kohta tabelis ning tõusis 86 punktiga kümnendaks. Sarja võitis finaalvõistlustel neljanda koha saanud prantslane Thomas Ramette (222 p), teiseks tuli Wembley 11. mees prantslane Cedric Soubeyras (197 p). Pronks kuulus samuti Prantsuse sõitjale ning viimase etapi 8. kohale Cyrille Coulon'ile (183 p).

Nüüd naaseb Kullas oma suvise hooaja meeskonna Team Sarholz KTM juurde ning hakkab valmistuma peagi esimeseks Euroopas toimuvaks MM-etapiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles