Noorus ja kogemus ühise eesmärgi eest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste tennise pressikonverents Tere tennisekeskuses. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES
Meeste tennise pressikonverents Tere tennisekeskuses. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: SANDER ILVEST/

TENNIS. Eesti tennisemeeskond tahab kodusel Davis Cupi turniiril tõusta kõrgemasse seltskonda. Eesti võistleb Tere tennisekeskuses peetaval turniiril koosseisus Jürgen Zopp (ATP 177.), Vladimir Ivanov (ATP 424.), Kenneth Raisma (ATP 959.) ja Mattias Siimar (ATP 1441.), koondise kapten on Ekke Tiidemann. Kui Zopp ja Ivanov on kogenud mängijad, siis Siimar ja Raisma vastavalt 18- ja 17-aastased.

Eesti esireketi Jürgen Zopi sõnul on selline koosseis huvitav. «Üritame poisse niipalju aidata, kui saame, ja kogemusi edasi anda. Üldine meeleolu on tiimis väga hea ja Davis Cup on alati selline nädal, mida kõik ootavad: ei pea kuskil üksi reisima, vaid saab koos tiimiga olla,» rääkis Zopp. San Marinos on meeskond samas koosseisus korra mänginud ja paarismängu pole väga palju harjutatud. «Arvan, et meil on siiski head võimalused kõrgemasse liigasse tõusta,» lisas Zopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles