Panteri meeskonna uueks peatreeneriks sai endine ründetäht Toivo Suursoo

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Suursoo
Toivo Suursoo Foto: Blue Fox

HC Panteri jäähokiklubi uueks peatreeneriks sai alates tänasest endine tippmängija Toivo Suursoo.

40-aastane Suursoo asub juhendama nii Jäähoki Eesti Meistriliigas mängivat HC Panteri esindusmeeskonda kui ka ühte noortevõistkonda. Käimasoleva hooaja viimased kuud on mõeldud Suursoole sisseelamise ajaks, alates uuest hooajast seob teda klubiga 1+1aastane leping.

«Mul on väga hea meel, et Toivo Suursoo võtab meie klubi juhendamise üle. Ta on mänginud aastaid tipptasemel ning saab lisaks treeneritööle olla ka mängijatele mentoriks ning neid oma karjääri planeerimisel aidata,» ütles HC Panteri spordijuht Olle Sildre.

Tallinna LNSK kasvandik Suursoo jõudis ründajana jäähokimaailma tippu, mängides Moskva Krõlja Sovetovis (1993-1996), TPS-is (1996-1998) ja Malmö IF Redhawksis (1999-2000, 2002-2004), Luleå IF-is (2001-2002) ja Niźnekamski Neftehimikus (2003-2004).

1994. aastal kuulus Suursoo NHL-i draftis Detroit Red Wingsi valikute hulka, kuid NHL-i debüüdini ta ei jõudnudki, esindades AHL-is Adirondack Red Wingsi ja Cincinnati Mighty Ducksi.

Hiljem mängis Suursoo Taani, Läti, Venemaa, Valgevene, Rootsi, Suurbritannia, Prantsusmaa ja Norra klubides.

Samuti esindas Suursoo Eesti jäähokikoondist erinavatel MMi- ja olümpiaturniiridel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles