Sergei Ratnikov: kui Teever tuleb tagasi, võtame ta vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever.
Ingemar Teever. Foto: Liis Treimann

Eesti meistritiitli mullu kahe võiduka aasta järel Florale loovutama pidanud Tallinna Levadia uus peatreener Sergei Ratnikov lubas tänasel hooaja avamisel, et tipptasemel meeskonda näeb juba sel laupäeval, kui Levadia kohtub koduliigas Floraga. Endiselt on aga lahtine mulluse hooaja liiga parima mängija ja suurima väravaküti Ingemar Teeveri jätkamine.

«Poiss pidi ise otsustama! Detsembris ütles ta mulle, et mõtleb veel. Veebruaris nägin teda maneežis, naersime, aga ta ei olnud aktiivne. Tunne on selline, et ta lõpetab tippjalgpalliga. Aga ütlen ausalt, et tema, Tarmo Neemelo, Rimo Hunt – need on minu lemmikmängijad. Kui Ingemar tuleb tagasi, võtame vastu,» kinnitas Ratnikov.

Levadia, kelle ridadest lahkus talvel koguni 11 mullu põhiraskust kandnud meest, on toonud meeskonda tagasi pikalt vigastuspausi pidanud keskkaitsja Igor Morozovi, kellelt oodatakse meeskonna vaimseks liidriks tõusmist. Välismaalt naasis kolm hooaega tagasi 22 liigaväravat löönud Rimo Hunt, leping sõlmiti ka aastaid liiga paremate poolkaitsjate hulka kuulunud Daniil Ratnikoviga ja Tallinna naasis ka mullu Narva Transis pallinud Marek Kaljumäe.

Kui lisada kahele viimasele Ilja Antonov, eelmisel suvel komeedina pildile kerkinud noor Kaspar Mutso ja eelmise hooaja raske vigastuse tõttu suuresti maha kandma pidanud Andreas Raudsepp, võib Levadia keskvälja nimetada liiga tugevaimaks. Kontrollmängudes on väga hea mulje jätnud ka noor venelasest poolkaitsja Anton Mirantšuk, samuti palgati idapiiri tagant ääreründaja Jevgeni Kobzar ning kaks Kameruni meest – veel üks poolkaitsja Gando ja keskkaitsja Tabi.

«Lihtsam on mul öelda, kes meil eelmisest hooajast alles on,» muigas ka Levadia peatreener Sergei Ratnikov. «Jaanuaris ja veebruari alguses oli meil tõesti väga raske, probleeme  oli palju. Loodan, et praegused poisid saavad aru, et meil on päris uus meeskond – aga kui oled raudne mees, võid võita iga mängu!» lubas Ratnikov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles