Neli kullajanust, kolm musta hobust, kolm visa võitlejat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora mängijad rõõmustamas.
Flora mängijad rõõmustamas. Foto: Tairo Lutter.

Tänavu jalgpalli Eesti meistriliigas mängivad kümme meeskonda võib tinglikult jagada kolmeks. Esiteks on neli tippu ehk Flora, Levadia, Nõmme Kalju ja Infonet, kellele igasugune tulemus alla tiitlivõidu oleks (vähemalt väike) pettumus. Järgmise kolmiku moodustavad alati ettearvamatud Ida-Virumaa klubid Sillamäe Kalev ja Narva Trans ning mullusest kõvasti tugevamaks muutunud ja esinelikule kannale astuda ihkav Paide. Püsima jäämise eest võitlevad sel hooajal eeldatavasti aga Tartu Tammeka, Pärnu Linnameeskond ja kõrgliiga uustulnuk Rakvere Tarvas.

Liitujate-lahkujate nimekirju vaadates on päevselge, et stabiilsuse seisukohast parimas seisus on tiitlikaitsja FC Flora. Lisandunud on ründaja Hannes Anier, kes niigi juba sügisest saadik meeskonnaga koos treenis, põhimeestest lahkunud aga jalgpalliga vähemalt praeguseks lõpparve teinud Karl-Eerik Luigend, kes veetis niigi eelmise hooaja teise poole laenul Paides. «Alustame nullist, aga muidugi oleme teadlikud sellest, et enamik meeskonda on sama. Mehed teavad, mida teha, saame minna oma töös rohkem süvitsi,» lausus Flora peatreener Norbert Hurt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles