Gert Kullamäe ülisuurest võidust: edu on suur, aga parandamisruumi palju

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe andmas mängijatele õpetussõnu.
Gert Kullamäe andmas mängijatele õpetussõnu. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rock alustas täna korvpalli Balti liigas veerandfinaalseeriat Liepaja/Triobeti vastu ning sai kirja ehk isegi üllatavalt suure 93:66 võidu.

Rocki peatreener Gert Kullamäe ütles pärast kohtumist, et üldiselt polnud Rocki poolt paha esitus. «27 punkti on poolajaks soliidne edu ja meie poolt vaadatuna on selle mängu lõppresultaat on hea. Aga meil annab kõvasti oma mängu parandada, kas või lauavõitluses või selles, kuidas viimasel kolmel minutil palle kaotasime – 18 pallikaotust meile ja neile 24 ründelauda ei ole head numbrid. Nende lühike koosseis oli väga agressiivne,» avaldas ta pahameelt.

«Aga jagus ka positiivset. See, et vigastusest on korralikult tagasi Tanel Kurbas ja Marek Doronin ning et sain ka minuteid anda Reinar Hallikule, on kindlasti positiivne,» tõdes Kullamäe. 

Poolfinalist selgub kahe mängu kokkuvõttes ja kordusmäng peetakse nädala pärast Liepajas. Kui Rock võidab, siis tuleb vastaseks kas Pasvalyse Pieno žvaigždes või Valmiera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles