Norra mehed jäid uue suusatuuri avaetapil esikolmikust välja

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Ustjugov (esiplaanil).
Sergei Ustjugov (esiplaanil). Foto: Smirnov Vladimir/TASS

Eesti aja järgi eile õhtul Gatineaus alanud uue Kanadas toimuva suusatuuri avaetapp oli vabatehnikasprint, kus naistest võitis norralanna Maiken Caspersen Falla ja meestest venelane Sergei Ustjugov.

Hooaja seitsmenda võidu saanud Falla edestas finaalis 0,73 sekundiga rootslannat Stina Nilssonit ja 0,87 sekundiga ameeriklannat Jessica Digginsit. Järgnesid kaks norralannat Heidi Weng ja Ingvild Flugstad Östberg ja Rootsi esindaja Ida Ingemarsdotter. MK-sarja üldliider Therese Johaug sai 25. koha.

Meestest järgnesid Ustjugovile prantslane Richard Jouve (+0,08) ja ameeriklane Simeon Hamilton (+0,09). Norralased jäid sedapuhku poodiumilt välja, aga hõivasid kolm järgmist kohta: Finn Haagen Krogh oli neljas, Ola Vigen Hattestad viies ja Petter Northug kuues.

Eestlastest jätkavad tuuri Raido Ränkel ja Siim Sellis, mõlemad jäid eile 30 sekka pääsemisest kaugele. Täna sõidetakse Montrealis lühikesed klassikatehnikas ühisstardid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles