NBA liider võitis isegi Curry ja finaali kangelase abita

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaajal tähtsa kolmepunktiviske tabanud Draymond Green (23).
Lisaajal tähtsa kolmepunktiviske tabanud Draymond Green (23). Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai järjekordse võidu kirja liider Golden State Warriors, kes alistas koduväljakul lisaajal Atlanta Hawksi 109:105.

Sealjuures puudusid Warriorsi ridadest nende suurim skoorija Stephen Curry ja juunis NBA finaali kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Andre Iguodala. Curry vigastas eelmises mängus Oklahoma City Thunderiga hüppeliigest, Iguodalat vaevab vasaku reielihase valu. Lisaks on põlvelõikuse tõttu eemal tsenter Festus Ezeli.

Warriors hoidis suurema osa mängust kerget initsiatiivi, aga viimasel kolmel minutil lasti Hawksil 7:0 spurt teha ja mäng läks seisul 97:97 lisaajale. Seal läks korraks juhtima ka Hawks, aga Warriorsile kindlustasid võidu Klay Thompsoni ja Draymond Greeni rasked kolmepunktivisked.

Thompson oligi 26 punktiga Warriorsi resultatiivseim, Andrew Bogut lisas 19 punkti ning Green 15 punkti, 13 lauapalli ja üheksa resultatiivset söötu. Hawksile tõi Paul Millsap 19 punkti.

Warriors kogus viie kaotuse kõrvale juba 54. võidu, neid jälitaval San Antonio Spursil on koos 50 võitu ja üheksa kaotust.

Tänased mängud:

Charlotte Hornets - Phoenix Suns 126:92
Miami Heat - Chicago Bulls 129:111
New York Knicks - Portland Trail Blazers 85:104
Dallas Mavericks - Orlando Magic 121:108
Golden State Warriors - Atlanta Hawks 109:105 (la)
Los Angeles Lakers - Brooklyn Nets 107:101

Vaata tabeliseisu siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles