Noor Eesti vehkleja tegi Euroopa meistrivõistlustel südi etteaste

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoliine Loit.
Karoliine Loit. Foto: Mihkel Maripuu

Novi Sadis peetaval vehklemise kadettide Euroopa meistrivõistlustel tegi naiskadettide epee individuaalturniiril südika etteaste Karoliine Loit, saades 106 vehkleja konkurentsis 13. koha.

Alagrupis teenis Loit neli võitu ja kaks kaotust ja pääses sellega otse 64 parema hulka. 64 parema hulgas alistas ta torgetega 15:12 rootslanna Elvira Martenssoni ja 32 parema hulgas ukrainlanna Anastasiia Zelentsova 15:6.

Kaheksandikfinaalis pidi Loit tunnistama venelanna Manana Saumova 15:6 paremust.

Sandra Skoblov sai alagrupis kolm võitu ja kaks kaotust, kuid 64 parema hulgas tuli tunnistada Venemaa esindaja Aizanat Murtazaeva 15:9 paremust. Kokkuvõttes sai Skoblov 52. koha.

Andra Talen ja Carmen-Lii Targamaa said alagrupis mõlemad kolm võitu ja kolm kaotust. Pääsul 64 parema hulka alistas Talen torgetega 15:9 hollandlanna Linda Jansi, kuid kaotas siis sakslanna Brenda Kolbingerile 5:15. Targamaa alistas play-off avaringis Tšehhi vehkleja Anna Spatenkova 15:11, kuid kaotas siis 13:15 Iisraeli esindajale Vera Maia Devi Kanevskile.

Kokkuvõttes sai Talen 58. ja Targamaa 59. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles