Värvika minevikuga Sergei Lepmets liitus Levadiaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Lepmets.
Sergei Lepmets. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

28-aastane väravavaht Sergei Lepmets kannab algaval hooajal Tallinna Levadia jalgpalliklubi värve.

Mullu II liigas Türi Ganvixit esindanud Lepmets liitus Levadia treeningutega alles hiljuti ja kuigi ei ole peatreener Sergei Ratnikovi sõnul veel füüsiliselt kõrgliigaks valmis, otsustas Levadia mehe siiski pardale võtta, kinnitas Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson Soccernet.ee-le.

Tänane Järva Teataja annab teada, et Lepmets hakkab Levadias täitma esikinda rolli, kuid Hohlov-Simsoni sõnul liitus mees Levadiaga amatöörmängijana ja vähemalt esialgu peaksid väravat kaitsma Priit Pikker ja Kristjan Tamme, kui viimane vigastuspausilt naaseb.

Tallinnast pärit, aga oma kõrgliigadebüüdi Tartu Merkuuris teinud Lepmets liitus Levadiaga esimest korda 2006. aastal, kuid ei suutnud nelja aastaga põhiväravavahina kanda kinnitada. Hilisema värvika aja jooksul on mees lisaks Ganvixile mänginud Rumeenia kõrgliigas, Soome madalamates liigades, Narva Transis ja korra ka karjääri lõpetada jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles