Kaos jalgpalliväljakul: andmata jäetud penalti põhjustas mässu

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Kreeka karikasarja poolfinaalis läks Piraeuse Olympiacose ja Saloniki PAOKi vahelises kohtumises kähmluseks, kui PAOKi kasuks jäi andmata selge penalti.

86. minutiks juhtis võõrsil mänginud Olympiacos 2:1 ning PAOKil oleks olnud võimalus penaltist mänguseis viigistada. Vihale aetud PAOKi fännid tormasid seejärel väljakule ning sekkuma pidi ka märulipolitsei.

Vahejuhtumi järel kohtumine katkestati. PAOKi omanik Ivan Savvidis teatas seepeale Kreeka meediale, et nemad tõmbuvad Kreeka karikasarjast nüüd tagasi ja 6. aprillil nad Olympiacose vastu poolfinaali korduskohtumist mängima ei lähe.

Savvidise arvates tuleks avamäng uuesti pidada ja selleks tuleks palgata kohtunik välismaalt. «Nad (Kreeka Jalgpalli Liit) võivad määrata meile karmi karistuse, kuid me ei lähe mängima korduskohtumist. Minu positsioon ei muutu,» teatas Savvidis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles