Viljandi tõusis liidrite kandadele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste 1. vahegrupis sai Viljandi HC kodus 25:20 (14:11) jagu HC Kehra/Horizon Pulp&Paperist. Kolmandal kohal olev Viljandi kaotab esikohta jagavatele Põlvale ja Kehrale nüüd vaid kahe punktiga.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Kristo Voika 8 ning Robert Lõpp ja Karl Toom 3 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Marko Slastinovski 7 ja Indrek Napsep 4 väravaga.

Viljandi peatreener Marko Koks: «Meie puurisuul esitas hea partii Rasmus Ots. Suutsime kaitses pingutada, mida tõestab ka see, et vastane jäi 20 värava peale. Saime vahegrupis teise võidu, kuid üldist väsimust oli siiski märgata. Seekord oli meil Kehrast suurem mängijate rotatsioon.»

Kehra/Horizon Pulp&Paperi treener Jaan Kauge: «Meil jättis soovida rünnak üldiselt ning ka realiseerimine, lisaks sellele tegime palju pallikaotuseid ning parandamisruumi on meil küllaga. Me pole 2016. aasta alguses kõige paremas hoos olnud, kuid loodetavasti saame mõõnaperioodist enne hooaja kõige olulisemaid mänge üle.»

Tabeliseisud. 1. vahegrupp: Põlva Serviti 32 (19-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 32 (20), Viljandi HC 30 (20), HC Viimsi/Tööriistamarket 18 (19). 2. vahegrupp: Aruküla SK 13 (19), Audentes SK 6 (20), SK Tapa 5 (19) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles