Suvine tiitlimatš Furyga võib rikkuda Klitško suure unistuse

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško novembris pärast Tyson Fury käest saadud kaotust.
Vladimir Klitško novembris pärast Tyson Fury käest saadud kaotust. Foto: SCANPIX

Vladimir Klitško on juba mõnda aega rääkinud, et tema suureks unistuseks oleks sel suvel osaleda Rio de Janeiro olümpiamängudel üliraskekaalus. Klitško võitis 1996. aasta Atlanta olümpiamängudel kuldse autasu ja nüüd on tema sooviks 20 aastat hiljem seda võitu korrata. Samas võib sellele takistuseks saada eesseisev tiitlimatš Tyson Furyga.

Rio olümpiamängud toimuvad 5.-21. augustini, kuid eelnevalt on vaja tagada läbi valikturniiride endale pääse OMile. Valikturniirid on kavas aga juuni lõpus ja juuli alguses, kuid Klitško ja Fury korduskohtumine on praeguse seisuga planeeritud samuti juunile või juulile. Vähemalt on seni on Klitško sõnanud, et tiitlimatš on siiski tema jaoks esmatähtis.

«Midagi ei ole veel kokku lepitud, kuid oleme praegu vaadanud juuni ja juuli poole,» avaldas Tyson Fury onu ja treener Peter Fury The Mirrorile ning märkis, et loodetavasti jõutakse Klitškoga kuupäeva ja võistluspaiga osas peagi kokkuleppele.

Fury leer loodab, et tiitlimatš leiab aset nende poksistaari kodulinnas ehk Manchesteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles