Ott Tänak lõpetas Mehhikos kuuendana, võit Latvalale (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder Mehhiko rallil.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder Mehhiko rallil. Foto: Timo Anis

DMACKi meeskonna Fordil sõitvad Ott Tänak ja Raigo Mõlder said auroralli MM-sarja kolmandal etapil Mehhiko rallil kuuenda koha. Võitis Volkswagenil sõitev soomlane Jari-Matti Latvala, kes edestas minuti ja viie sekundiga meeskonnakaaslasest MM-sarja üldliidrit Sebastien Ogieri. Kolmas oli Hyundail sõitev Dani Sordo (+3.37,9).

Latvalale ligi 10 minutiga kaotanud Tänaku ette mahtusid veel Mads Östberg (+5.36,4) ja Hayden Paddon (+6.22,9). MM-sarja üldseis pärast Mehhiko etappi: 1. Ogier 77, 2. Östberg 39, 3. Mikkelsen 33, 4. Sordo 33, 5. Paddon 29, 6. Latvala 27, 7. Tänak 24. Järgmine MM-ralli peetakse 21.-24. aprillini Argentiinas.

Enne rallit:

Esimesel päeval on kavas vaid kolm lühikest katset kogupikkusega 5,69 kilomeetrit. Esmalt läbitakse 1,09 km pikkune katse Guanajuato linnatänavatel ning seejärel kaks korda 2,3 km pikkune katse.

Tänak ja Mõlder on MM-sarjas kahe etapi järel kuuendal kohal, ent neljandast kohast jäädakse maha vaid kahe punktiga. Monte Carlos saadi seitsmes ja Rootsis viies koht.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles