Postimees Oslos: Rene Zahkna: läksin lastes riski peale, aga seda ongi harjutatud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laskesuusatamise MM algas segateatesõiduga, kus Eesti võistkond koosseisus Kadri Lehtla, Meril Beilmann, Rene Zahkna ja Kalev Ermits sai 25 tiimi hulgas 21. koha.

«Minu sõit kulges leedukaga pusimisena, ees kedagi ei näinud – päris pikad vahed olid. Taga oli kolm riiki, need suutsin taga hoida ja leedukaga läks vahe isegi pikemaks. Kalevil väga raske tööpäev ei olnud, temal oli rohkem pusimist et saada ringile. Võitjad panid päris kõva tempot,» sõnas Zahkna. Eestlased olidki viimased, kes viimasele ringile pääsesid.

Laskmisega jäi ta rahule. «MMil võib hästi halbu päevi ette tulla, aga minul oli okei, tegin kiirelt ja lasin täpselt – riski peale läksin, aga seda on harjutatud ja tuli välja.» Sõidu tegi keerulisemaks hommikune lumesadu. «Nüüd on rada kinni sõidetud ja keskelt jäine, jala all on hästi ebakindel olek ja jalalihased on kogu aeg pingul. Laskumistel ei saa nii palju puhata kui laskumisasend välja näitab,» sõnas Zahkna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles