Kosovole kolme mänguga vaid viis geimi loovutanud Eesti jätkas võidukalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Tairo Lutter

Davis Cupi Euroopa tsooni III liiga võistluste teisel päeval võitis Eesti koondis ülekaalukalt Kosovot, loovutades kolmes mängus vastastele ainult viis geimi. 

Eesti võistleb koosseisus Jürgen Zopp (ATP 177.), Vladimir Ivanov (ATP 424.), Kenneth Raisma (ATP 959.) ja Mattias Siimar (ATP 1441.), koondise kapten on Ekke Tiidemann.

Esimeses kohtumises oli Vladimir Ivanov selgelt üle Kosovo mängijast Granit Bajraliust 6:0; 6;2. Mäng kestis 42 minutit, Ivanov lõi üheksa serviässa. Teises kohtumises näitas oma võimsust Jürgen Zopp, alistades Hyda Banjska kõigest 33 minutit kestnud mängus 6:0; 6:1.

Paarismängus said kokkumängu harjutada Jürgen Zopp ja Mattias Siimar. Kohtumine kulges eestlaste domineerimisel ja mäng võideti 6:1, 6:1.

Homme kell 16 on Eesti vastaseks Kreeka koondis, kes esimesel päeval võitis Kosovot 3:0 ja teisel päeval Liechtensteini 3:0. Otsustavad lahingud peetakse homme kõigis alagruppides, sest vastastikku lähevad seni kaotusteta võistkonnad Moldova ja Malta, Iirimaa ja Makedoonia ning Küpros ja Montenegro.

Laupäeval toimuvad poolfinaalid, kus alagruppide võitjate hulgast selguvad kaks koondist, kes pääsevad järgmisel aastal II liigasse. Täpsema ajakava leiab tennis.ee leheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles