Video: Himki keeras Euroliigas Barcelona rünnakud lukku

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Himki alistas tähtsas mängus Barcelona.
Himki alistas tähtsas mängus Barcelona. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai kolme järjestikuse kaotuse järel väga tähtsa võidu kirja Moskva oblasti Himki, alistades kodusaalis 75:61 Barcelona. Aleksei Šved tõi võitjatele 16 punkti ja andis viis korvisöötu, lisaks kanti tema arvele neli vaheltlõiget.

Paul Davis ja James Augustine lisasid kumbki 13 punkti, Tyler Honeycutt viskas 11 punkti ja võttis 10 lauapalli. Barcelonale tõi Justin Doellman parimana 14 punkti ja võttis 7 lauapalli, ükski teine külaliste mängija kahekohalise punktisummani ei küündinud. Grupis nelja parema hulka pääsemise nimel heitleval Himkil on nüüd tabelis viis võitu ja neli kaotust, nende otsesel konkurendil Barcelonal aga neli võitu ja viis kaotust.

Istanbuli Darüssafaka Dogus alistas võõrsil 83:77 Zagrebi Cedevita, Marcus Slaughter tõi võitjatele 17 ja Manutšar Markoišvili 16 punkti. Zagrebit ei aidanud ka Jacob Pulleni 16 punkti, Miro Bilani arvele jäi 13 punkti. Darüssafaka sai kuue kaotuse kõrvale kolmanda võidu, Cedevita jätkab kahe võidu ja seitsme kaotusega.

Ateena Panathinaikos oli 76:58 parem Malaga Unicajast, Elliot Williams tõi Kreeka klubile 16 punkti. Miroslav Raduljica viskas 12 punkti, Nick Calathese arvele kanti 10 punkti ja 10 korvisöötu. Malaga suurim korvikütt oli 15 punktiga Mindaugas Kuzminskas.

Krasnodari Lokomotiv Kuban alistas aga 76:61 Istanbuli Anadolu Efesi ning jätkab seitsme võidu ja kahe kaotusega grupi liidri Istanbuli Fenerbahce kannul. Kolmas on kuue võidu ja kolme kaotusega Panathinaikos, Anadolu Efesil on kolm võitu ja kuus kaotust ning Malagal kaks võitu ja seitse kaotust. Täna olid Kubani parimad 19 punktiga Malcolm Delaney ja 17 punktiga Anthony Randolph, Anadolu Efesile tõi Thomas Heurtel samuti 17 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles