Hamilton tõmbas F1-le vee peale ja ülistas MotoGP võistlussarja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 valitsev maailmameister Lewis Hamilton tunnistas, et võidusõidusari on kehvas seisus. Autosport.com-i ajakirjanik uuris britilt, «kas vormel-1 on rikkis, kas sellel puudub kindel suund või on sari ebaviisaka tervise juures». Hamilton nõustus kahe esimese väitega.

«Ma ei taha sellel teemal liiga palju sõna võtta, kuid olen esimese kahe asjaga nõus,» ütles ta. Seejärel uuriti Hamiltonilt MotoGP sarja kohta. «MotoGP on lihtsalt lahe, seda on tunduvalt põnevam jälgida. Lihtsalt selle pärast, et see võidusõit on palju ühtlasem.»

Ta jätkas: «Mul on vaja MotoGP rattaga sõita. Teeksin kõik, et pääseda kasvõi kellegi selja taha istuma. Loomulikult ei tohiks ma seda oma meeskonnale öelda,» viskas ta nalja.

Hamiltoni sõnul on käib ta tavaliselt hooaja jooksul ühel MotoGP etapil, kuid lähitulevikus loodab ta rohkem võistlusi külastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles