Nädalavahetusel toimuvad Eesti noorte mitmevõistluse meistrivõistlused

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans-Christian Hausenberg.
Hans-Christian Hausenberg. Foto: Tairo Lutter

Nädalavahetusel toimuvad Lasnamäe Kergejõustikuhallis Eesti noorte mitmevõistluse meistrivõistlused.

Meesjuunioride seitsmevõistluses asub meistritiitlit püüdma mulluste U18 maailmameistrivõistluste pronksmedalimees Hans-Christian Hausenberg (Tartu SS Kalev). Hausenbergile pakuvad konkurentsi mitmed tänavusuviste juunioride maailmameistrivõistluste koondise kaaskandidaadid.

Naisjuunioride viievõistluses asub tiitlipretendendina starti 2015. aastal nii Euroopa mitmevõistluse võistkondlike karikavõistluste kui juunioride EM ristsed saanud Hanna Mai Vaikla (KJK Lõunalõvi). Vaikla lähimaks konkurentideks on mulluse U18-MM koondislane Pärl Eelma (Audentese SK) ja käesoleva hooaja juunioride viievõistluse edetabelijuht Suzy Anett Aavik (Audentese SK).

Neidude A-klassis asub tiitlit püüdma möödunud hooajal noorte maailmameistrivõistlustel ning Euroopa noorte olümpiafestivalil koondist esindanud Margit Kalk (Tartu SS Kalev).

Eesti noorte mitmevõistluse talvistel meistrivõistlustel osaleb üle 90 sportlase 19-st klubist. Võistlused algavad Lasnamäe Kergejõustikuhallis (Punane 45) laupäeval kell 11:40 ja pühapäeval kell 11:00.

Võistluste ajakava ja stardinimekirjadega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles