Võimsas hoos Kontaveit jõudis esmakordselt WTA-turniiril poolfinaali (3)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

Eesti tennise esireket 20-aastane Anett Kontaveit (WTA 91.) jätkab Mehhikos Monterreys 250 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril suurepäraselt ning on jõudnud juba poolfinaali. Eestlanna jaoks on see esimene kord jõuda WTA-turniiril poolfinaali.

Esimeses ringis tuntud slovakitari Dominika Cibulkova (WTA 57.) ja teises tugeva itaallanna Sara Errani (WTA 17.) alistanud Kontaveit alistas läinud öösel veerandfinaalis 6:1, 6:4 ameeriklanna Nicole Gibbsi (WTA 104.).

Kontaveit lõi kohtumises viis serviässa, vastane ei saanud kirja ühtegi. Topeltvigu tegi eestlanna kolm ning Gibbs 2. Kõikidest pallivahetustest võitis eestlanna kokku 58 ja ameeriklanna 42. Kokku kestis kohtumine vaid 54 minutit.

Poolfinaalis läheb Kontaveit nüüd vastamisi belglanna Kirsten Flipkensiga (WTA 73.), kes alistas veerandfinaalis 6:3, 6:7, 6:1 briti Johanna Konta (WTA 27.). 20-aastane Kontaveit ja 30-aastane Flipkens ei ole varasemalt omavahel kohtunud.

Teises poolfinaalis kohtuvad prantslanna Caroline Garcia (WTA 38.) ning britt Heather Watson (WTA 84.).

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles