Ränkel teenis suusatamise MK-sarjas 6 punkti

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Ränkel Kanadas.
Raido Ränkel Kanadas. Foto: NordicFocus

Kanadas Plaines of Abrahamis peetud murdmaasuusatamise MK-etapil teenid Raido Ränkel enda selle hooaja esimesed punktid, kui ta saavutas vabatehnikas sõidetud sprindis 25. koha. Kvalifikatsioonis 30. koha saanud Ränkel oli enda veerandfinaalis viies ja saigi lõpuks kirja 25. koha.

Etapivõidu teenis prantslane Babtiste Gross, kes edestas kanadalast Alex Harveyt, venelast Sergei Ustjugovit, norralast Petter Northugi, poolakat Maciej Staregat ning prantslast Richard Jouve’i.

MK-sarjas on sel talvel punkte saanud nüüd kaks eestlast: Peeter Kümmel on 9 silmaga 126. ja Ränkel 6 punktiga 135. Esikohal on norralane Martin Johnsrud Sundby 2030 punktiga, teine on tema kaasmaalane Finn Haagen Krogh 1325ga ja kolmas Northug 1228ga.

Meeste sprindi tulemused:

1. Babtiste Gros (Prantsusmaa)

2. Alex Harvey (Kanada)

3. Sergei Ustjugov (Venemaa)

4. Petter Northug (Norra)

5. Maciej Starega (Poola)

6. Richard Jouve (Prantsusmaa)

...

25. Raido Ränkel

Samas toimunud naiste sprindis teenis esikoha rootslanna Stina Nilsson. Võitjale järgnesid neli norralannat: Maiken Caspersen Falla, Heidi Weng, Ingvild Flugstad Östberg ja Astrid Uhrenholdt Jacobsen.

Naiste sprindi tulemused:

1. Stina Nilsson (Rootsi)

2. Maiken Caspersen Falla (Norra)

3. Heidi Weng (Norra)

4. Ingvild Flugstad Östberg (Norra)

5. Astrid Uhrenholdt Jacobsen (Norra)

6. Ida Ingemarsdotter (Rootsi)

MK-sarjas hoiab üldarvestuses esikohta norralanna Therese Johaug 2094 punktiga, teine on Östberg 1890ga ja kolmas Weng 1686ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles