Suur sõnasõda MMA-matši eel: tapa ise või lase ennast tappa

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

UFC 196 võitlusõhtu teiseks suureks duelliks on Holly Holmi – Miesha Tate’i kõrval Conor McGregori ja Nate Diaze vastasseis MMA-ringis.

27-aastane iirlane McGregor sai detsembris enda valdusesse sulgkaalu tiitli, kui ta alistas vaid 13 sekundi pikkuse matši järel legendaarse brasiillane Jose Aldo. Nüüd teeb McGregor enda debüüdi kergkeskkaalus ja läheb vastamisi 30-aastase ameeriklase Diazega.

Sõnasõda on meeste vahel olnud vägev ja autsaiderina ringi astuv Diaz teatas, et karta pole tal midagi: «Olen siin selleks, et tappa või saada ise tapetud.»

«Ma lihtsalt naeran tema pehmevõitu kehaehituse üle. Ma ei saa aru, kuidas saab paks mees olla samal ajal nii kondine. See teeb mulle nalja,» teatas McGregor seepeale.

Diazel on MMA-võitlejana kirjas 18 võitu ja 10 kaotust. McGregor on teeninud 19 võitu ja 2 kaotust, iirlase viimane kaotus pärineb aga 2010. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles