Sillamäe peatreener: kaotasime, sest vastased lõid kaks väravat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas koduväljakul 2:0 Sillamäe Kalevist jagu saanud Nõmme Kalju peatreener Sergei Frantsev lausus pärast kohtumist, et ettearvamtu hooaja alguse kohta on ükskõik kuidas saadud kolm punkti olulised.

«Tulemusega olen rahul. Liiga on alles alanud ja mängud võivad minna nii ühele kui ka teisele poole, väga raske on seda ette ennustada. Aga usun, et olime võidu ära teeninud,» sõnas Frantsev. «Mänguks Infonetiga valmistume vastavalt oma võimalustele. Infonet on meeskonna koostanud kõrgel tasemel, neil on osavad ja targad mängumehed. Eks mäng näitab, mis tuleb – mõistame, kes meil vastas on.»

Sillamäe mängujärgne pressikonverents osutus seevastu väga lühikeseks. «Kaotasime, sest vastased lõid kaks väravat. Rohkem pole midagi öelda. On veel küsimusi? Ei?» lausus tõrksa olemisega peatreener Deniss  Ugarov pärast mängu ja lahkus laua tagant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles