Valus löök: Flora esiväravavaht jääb enam kui kuuks ajaks väljakult eemale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Toom.
Mait Toom. Foto: Peeter Langovits

Jalgpalli Eesti meistriliiga esimeses voorus igipõlise konkurendi Levadiaga 0:0 viigi teinud FC Flora peatreener Norbert Hurt tunnistas, et meeskond peab kardetavasti vähemalt kuni aprilli keskpaigani läbi ajama ilma esiväravavahi Mait Toomita.

«Mõlemad meeskonnad tulid seda mängu ikkagi võitma ja vastast hammustama, aga kummalgi see ei õnnestunud. Teadsime, et vastas on klassiga mängijad, ja aimasime ära, mismoodi nad tulevad. Nende tänane mäng vastas meie eeltööle,» sõnas Hurt.

Flora jaoks halva uudisena venib superkarikafinaalis jalalihasele liiga teinud esiväravavahi Mait Toomi mängupaus ilmselt enam kui kuu aja pikkuseks. «Maidu osas on praegune prognoos neli kuni kuus nädalat. Reiepealne lihas,» sõnas Hurt, kes pidi seetõttu postide vahele saatma Richard Alandi «Nii palju kui tal täna tegemist oli, oli mees omal kohal ja toetas hästi meeskonda,» jäi ta Alandi mänguga rahule. Teise väravavahi positsioonile tõuseb Toomi vigastuse tõttu 19-aastane Magnus Karofeld.

Flora keskkaitses eksis seekord mitut puhku noor Madis Vihmann, kuid tema ja Flora õnneks ei sündinud sellest muud peale ohtlike olukordade. «Eks natuke mängisime ise end ka surve alla, et söödud tema tsooni läksid liiga vara. Võib-olla hakkas ta ka ise otsima viimase hetkeni head söötu, aga selge on, et sellistes mängudes sellise survega pead sa suutma mängu ette lugeda. Täna tal see väga hästi välja ei tulnud,» nentis Hurt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles