Albert Prosa luhta lastud võimalusest: liiga palju mõtteid käis peast läbi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albert Prosa
Albert Prosa Foto: Jaanus Lensment

FC Flora ründaja Albert Prosa raputas pärast 0:0 viiki Levadiaga ja luhatud suurepärast väravašanssi endale tuhka pähe, tunnistades, et mõtles hea olukorra tekkimise hetkel üle.

«Me ei löönud ise ära. Oli kaks väga head võimalust, sajaprotsendilist. Oleks tulnud need sisse panna ja võit oleks olnud meie,» sõnas löödud moega Prosa, kes ise luhtas teisel poolajal üks-ühele läbimurde, lüües Sergei Lepmetsaga silmitsi pääsemise järel palli vastu väravavahi jalgu. «Alati, kui ruumi on palju, hakkad mõtlema. Oli vaja teha seda, mida alati teen – kindla peale nurka lüüa. Liiga palju mõtteid käis peast läbi,» nentis Prosa.

Mäng oli tema sõnul esimese vooru kohta tüüpiline. «Olen pettunud, et ei suutnud juurde panna. Tahtsime ikka võita. Olin kindel, et mängime teisel poolajal paremini, aga ei õnnestunud. Ütleme nii, et meie kaotasime siin kaks punkti,» sõnas Prosa. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles