Šokk MMA-ringis: Conor McGregor pidi vastu võtma valusa kaotuse

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

27-aastane iirlasest MMA-võitleja Conor McGregor sai tunda end tõelise tähena, kui ta mullu detsembris alistas UFC 194 võitlusõhtul sulgkaalu tiitlimatšis kümme aastat võitmatuna püsinud brasiillasest ässa Jose Aldo. UFC 196 võitlusõhtul tegi McGregor enda debüüdi kergkeskkaalus ja see lõppes šokeeriva kaotusega ameeriklasele Nate Diazele.

McGregor oli senise karjääri jooksul teeninud MMA-ringis 19 võitu ja saanud 2 kaotust. Diaze kontol oli aga 18 võitu ja 10 kaotust ehk tegemist oli enda kaalukategoorias suhteliselt keskpärase võitlejaga. Siiski näitas tänane matš, et McGregoril pole nii raskete meeste sekka asja ja The Guardiani hinnangul võiks McGregor järgmisena siiski võidelda näiteks kergkaalus.

Las Vegases toimunud matšis teenis Diaz teises raundis võidu kägistamisvõttega. Kuna areenil oli hulgaliselt just iirlase fänne, siis mõjus Diaze üllatuslik võit veelgi suurema šokina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles