Legendaarne Maria Šarapova tõmbab täna karjäärile joone alla? (1)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: SCANPIX

Venemaa tennisestaar Maria Šarapova on tänaseks kokku kutsunud pressikonverentsi, et teha enda sõnul tähtis teadaanne. Rahvusvahelise meedia spekulatsioonide kohaselt kuulutab 28-aastane venelanna enda sportlaskarjääri lõppenuks.

Viimasel ajal pidevalt terviseprobleemidega kimpus olev Šarapova on kaheksa kuu jooksul saanud osaleda vaid kolmel turniiril. Praegu on tal peamiselt probleeme olnud parema käe ja õlaga, kirjutab Sportsmail.

Alles eelmisel nädalal teatas Šarapova, et ta peab terviseprobleemide tõttu jätma vahele Indian Wellsi tenniseturniiri.

Šarapova mänedžer Max Eisenbud sõnas veebruaris venekeelsele Eurospordile, et tõenäoliselt ei ole käimasolev hooaeg venelanna jaoks karjääri viimane. «Arvan, et see ei ole tema viimane hooaeg, kuid mängimiseks peab ta siiski terveks saama,» sõnas Eisenbud toona.

Šarapova on karjääri jooksul võitnud viis suure slämmi turniiri. Kahel korral on ta võidutsenud Prantsusmaa lahtistel (2012, 2014) ning korra Austraalia (2008) ja USA lahtistel (2006) ning korra ka Wimbledonis (2004).

Teiste spekulatsioonide kohaselt võib Šarapova pressikonverentsil teada anda mõnest uuest suurejoonelisest reklaamlepingust või mõnest uuest tootest. Šarapova annab täna Los Angeleses pressikonverentsi Eesti aja järgi kell 22.00.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles