Fotod: Madridi Real näitas võimu ja jõudis Meistrite liigas veerandfinaali

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Meistrite liigas selgusid täna kaks esimest veerandfinalisti, kui kaheksa parema sekka jõudsid Madridi Real ja Wolfsburg.

Real alistas koduväljakul tänu Cristiano Ronaldo ja James Rodrigueze väravatele 2:0 AS Roma ja pääsesid üldskooriga 4:0 veerandfinaali.

Wolfsburg alistas 1:0 Genti ja pääses kahe mängu kokkuvõttes edasi 4:2. Wolfsburgi ainsa värava lõi täna Andre Schürrle.

Madridi Real – AS Roma 2:0 (kahe mängu kokkuvõttes 4:0)

Väravad: 64. Cristiano Ronaldo, 68. James Rodriguez

Kollased kaardid: 37. Danilo - 76. Zukanovic

Madridi Real: Navas, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Danilo, Modric (76. Jese), Bale (61. Lucas Vazquez), Kroos, Rodriguez, Casemiro (84. Kovačic), Cristiano Ronaldo.

AS Roma: Szczesny, Zukanovic, Manolas, Digne, Keita (86. Maicon), Pjanic (46. Vainqueur), Perotti, Mohamed Salah, Florenzi, Džeko, El Shaarawy (74. Totti).

Wolfsburg – Gent 1:0 (kahe mängu kokkuvõttes 4:2)

Värav: 74. Schürrle

Wolfsburg: Casteels, Träsch, Dante, Rodriguez, Knoche, Luiz Gustavo, Guilavogui, Schürrle (89. Schäfer), Arnold (83. Vieirinha), Draxler (78. Caligiuri), Kruse, Kruse.

Gent: Sels, Rafinha (78. Foket), Asare, Gershon, Nielsen, Miličevic, Matton (68. Saief), Kums, Renato Neto, Dejaegere, Simon (70. Coulibaly).

Enne mänge:

Edasipääsu silmas pidades on mõlemas paaris selge soosik ning avamängu põhjal on Madridi Real ja Wolfsburg liikumas edasi kaheksa parema sekka.

Real teenis 17. veebruari avamängus võõrsil tänu Cristiano Ronaldo ja Jese tabamustele 2:0 võidu ning seega vajab AS Roma võõrsil seisu enda kasuks pööramiseks juba tõelist imet.

«See ei ole tõsi, et Romal pole võimalust,» hoidis Reali juhendaja Zinedine Zidane mängueelsel pressikonverentsil pinget ikkagi õhus.

Zidane sõnul on tänakseks kohtumiseks mänguvalmis nii Gareth Bale kui ka Marcelo. Vigastsuega on aga kimpus Karim Benzema. Romat ei saa aga aidata Daniele de Rossi ja Antonio Rüdiger.

«Ma palun enda tiimil teha võimatut. Näen treeningutel nende tahtmist ja see lubab mul seda ka nõuda,» teatas omalt poolt Roma peatreener Luciano Spalletti.

Wolfsburgi ja Genri avakohtumises teenis Wolfsburg võõrsil 3:2 võidu.

Mõlemad kohtumised algavad kell 21.45. Postimees.ee toob kohtumise põnevamad hetked lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles