Soomlasest ründaja hullas FC Flora võidumängus

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakari Tukiainen.
Sakari Tukiainen. Foto: fcflora.ee

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel teenis täna suureskoorilise võidu tiitlikaitsja FC Flora, kes alistas koduväljakul 6:0 liiga uustulnuka Rakvere Tarva.

Flora ridades oli suurepärases hoos soomlasest ründaja Sakari Ilmari Tukiainen, kes lõi Rakvere meeskonna väravasse viis palli – soomlane oli täpne 8., 14., 25., 44. ja 49. minutil. Flora kuuenda tabamuse autoriks oli Markus Jürgenson penaltist.

Võidu sai tabelisse ka Tartu Tammeka, kes alistas koduväljakul 2:0 Paide Linnameeskonna. Tartule tõid võidu Kristjan Tiiriku ja Martin Jõgi tabamused.

Tabeliseis: 1. FC Flora 4 punkti/2 mängu, 2. Tartu Tammeka 4/2, 3. FC Levadia 4/2, 4. Pärnu Linnameeskond 3/2, 5. FC Infonet 3/1, 6. Nõmme Kalju 3/1, 7. Narva Trans 2/2, 8. Sillamäe Kalev 1/2, 9. Paide Linnameeskond 0/2, 10. Rakvere Tarvas 0/2.

Homme kohtuvad teises voorus veel Infonet ja Nõmme Kalju. Kell 19.00 algavast kohtumisest näitab otsepilti Postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles