Galerii: fännid nõudsid Wengeri lahkumist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Osa Londoni Arsenali jalgpalliklubi fänne avaldas eile meelt peatreener Arsene Wengeri vastu. «Arsene, aitäh mälestuste eest, kuid on aeg hüvasti jätta,» seisis suurel plakatil.

Arsenal kohtus karikasarjas Hull Cityga ja sai kindla 4:0 võidu. Wenger nägi fännide sõnumit, kuid ei lasknud end sellest heidutada. «Ma ei ole pettunud. Ma teen lihtsalt oma tööd,» ütles ta. «Vaadake klubi ajalugu ja näete, et mul pole vaja mitte midagi karta. Mind ei huvita need asjad. Ma ei taha sellest rohkem rääkida, kuna peaksin end taas kordama. Ka te teate kedagi, kes on rohkem kordi Inglismaa karika võitnud kui mina?»

Wengerist sai Arsenali peatreener 1996. aastal. Tänaseks päevaks on ta viinud klubi kolme Inglismaa meistritiitlini ja kuue karikavõiduni. Tänavu hoitakse kõrgliigas 29 vooru järel 52 punktiga kolmandat kohta. Liider Leicester City jääb kaheksa punkti kaugusele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles