Serviti peatreener: täna me tehnilist praaki ei teinud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serviti peatreener Kalmer Musting.
Serviti peatreener Kalmer Musting. Foto: Erik Prozes

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste 1. vahegrupis sai Põlva Serviti võõrsil 26:19 (15:9) jagu HC Kehra/Horizon Pulp&Paperist.

Serviti peatreener Kalmer Musting jäi oma hoolealuste tööga rahule. «Meil toimis 6-0 kaitse. Keskel olid pikad mehed, kes blokeerisid vastaste viskeid, samuti mängis väravasuul sisukalt Eston Varusk. Saime käima meeskondliku mängu ning väljakule naasnud Raiko Rudissaarest ja Andri Ternovõist oli palju kasu. Kui vahepealsetes kohtumistes tegime palju tehnilist praaki, siis seekord mitte,» kiitis Musting.

Kehra juhendaja Indrek Lillsoo nentis omakorda, et tema meestel oli mitmeid probleeme. «Realiseerimine jättis soovida ja meil oli probleeme loogiliste lahenduste leidmistega. Igalt poolt midagi logises ning vajaka jäi enesekindlusest. Proovime nüüd eeskätt rünnaku käima saada, sest kaitsel pole viga,» rääkis Lillsoo.

Tabeliseisud: 1. vahegrupp: Põlva Serviti 34 (21-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 32 (21), Viljandi HC 30 (20), HC Viimsi/Tööriistamarket 20 (20). 2. vahegrupp: Aruküla SK 13 (19), Audentes SK 6 (20), SK Tapa 5 (19) punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles