Manchester City ründetähe ootamatu avaldus: pärast MMi lahkun Inglismaalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: SCANPIX

Manchester City ründaja Sergio Agüero rääkis kodumaisele raadiokanalile Independient de la Uno ootamatult avameelselt oma tulevikuplaanidest, kuhu kuulub paari aasta pärast Inglismaalt lahkumine.

«Viimase paari kuu jooksul on minu uuest lepingust igasuguseid asju räägitud, aga ma pole neile üldse tähelepanu pööranud. Minu jaoks on selge, et kui mu praegune leping MMi järel lõpeb, naasen kodumaale Independiente ridadesse,» sõnas Agüero. Järgmine MM peetakse 2018. aastal Venemaal ja seega jääb Agüero pärast tänavust hooaega City ridadesse veel kaheks aastaks.

2011. aastal 38 miljoni naela ehk ligi 50 miljoni euro eest Madridi Atleticost Inglismaale City ridadesse kolinud Agüero on esindanud Manchesteri klubi praeguseks 191 korda ja löönud 126 väravat. 2018. aasta suvel saab argentiinlane aga 30-aastaseks ning nagu näha, soovib ta siirduda tagasi kodumaale klubisse, kus jalgpallurikarjääri alustas. City ridades on ta praeguseks võitnud kaks korda Inglismaa meistritiitli ja kaks korda liigakarika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles