Epp Mäe pandi Riias kiirelt selili

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe.
Epp Mäe. Foto: Tairo Lutter

Epp Mäel oli eile kell 10.49 tuju täiesti nullis. Ajal, mil tavalised inimesed on napilt töölainele saanud, oli tema missioon Riias maadluse EMil juba ebaõnnestunud. Ja kuigi eelmise hooaja põhjal tundus, et 23-aastane eestlanna on leidnud stabiilsuse, selgus Riias, et nii see pole. Tagatipuks kaotas ta ka lohutusmatši, ja mis veel hullem – sai vigastada.

Mäe treeneri Ahto Raska järeldus pärast lüüasaamisi oli lihtne: tuleb rohkem plaanitust rohkem võistlusi teha, et vormi ja närve paremini kontrollida. Naiste maadlust läbi ja lõhki tundev Raska oli hoolealuses pettunud, aga tõdes, et nii sellel alal vahel juhtub. Ebastabiilsus on eos sissekirjutatud. Sügisesel MMil pronksi võites oli Mäe otsustavatel hetkedel kindel kui kalju, aga nüüd polnud särast, võimsusest ega nutikusest enam suurt midagi alles. Rio olümpiat silmas pidades polnud eilne jõuproov muidugi hea märk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles