Teist noorust nautiv Zlatan vaigistas kriitikud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic lõi Chelseale mõlemas mängus värava.
Zlatan Ibrahimovic lõi Chelseale mõlemas mängus värava. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Rootsi koondise ründajal Zlatan Ibrahimovicil on palju imetlejaid, ent ikka ja jälle võetakse üles jutt, nagu poleks temast suurte mängude meest. Meistrite liiga kaheksandikfinaalis Londoni Chelseaga pani «Ibra» jutumeeste suud kinni – suuresti tänu talle alistas Paris Saint-Germain ka kordusmängus 2:1 Londoni Chelsea ning pääses 4:2 üldeduga veerandfinaali.

Avakohtumiseski skoori teinud Ibrahimovic andis 16. minutil söödu Adrian Rabiot’le, kes avas skoori. Mõnda aega püsis Chelsea mängus, sest kümmekond minutit hiljem Diego Costa viigistas, kuid teisel poolajal pidi ta vigastuse tõttu mängust lahkuma ja peagi pärast seda realiseeris Ibrahimovic mõnelt meetrilt Angel di Maria suurepärase tsenderduse teiseks väravaks. Chelsea vajanuks nüüd juba kolme tabamust ja see käis väljakuperemeestele selgelt üle jõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles