Korvivaese liidrite lahingu võitis Fenerbahce

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lokomotiv Kuban vs Fenerbahce
Lokomotiv Kuban vs Fenerbahce Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas peeti täna neli kohtumist, kus võidud said kirja Fenerbahce, Malaga Unicaja, Bambergi Brose Baskets ja Vitoria Laboral Kutxa.

E-vahegrupis pidasid korvidevaese lahingu maha liidrid Fenerbahce ja Krasnodari Lokomotiv Kuban, kus lõpuks said türklased kirja 55:52 võidu. Fenerbahce on üheksa võidu ja ühe kaotusega vahegrupi liider, Lokomotiv Kuban on seitsme võidu ja kolme kaotusega teine. Samas vahegrupis mängisid omavahel ka kaks viimast meeskonda ning Malaga Unicaja võitis 91:78 Cedevitat.

F-vahegrupis võitis Bambergi Brose Baskets 72:72 Olympiacost. Mõlemal meeskonnal on kirjas neli võitu ja kuus kaotust, tabelis paiknetakse kuuendal ja seitsmendal kohal.

Laboral Kutxa sai koduväljakul kindla 98:83 võidu Moskva Himki üle. Vitoria on vahegrupis seitsme võidu ja kolme kaotusega teine, Himki viie võidu ja viie kaotusega neljas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles