Saage supermäng tõi Valgale olulise võidu Rakvere üle

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage.
Kristo Saage. Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Korvpalli Eesti meistriliigas alistas Valga-Valka/Maks&Moorits kodusaalis 90:84 Rakvere Tarva ja parandas võimalusi tõusta liigatabelis kuuendale kohale. Võitjatele tõi varem ka Tarva särki kandnud Kristo Saage üleplatsimehena 37 punkti.

Seejuures viskas Saage juba esimese poolajaga 24 punkti ning mängu lõpuks oli ta tabanud kuus kaugviset 11st. Ka vabaviskejoonel oli tagamees pea eksimatu, 14 viskest läbisid korvirõnga 13. Peale 37 punkti jäi Saage arvele seitse lauapalli, seitse korvisöötu ja viis vaheltlõiget, ent ka viis pallikaotust.

Edgars Krumins lisas piirilinlaste kontole 19 ja Jurijs Aleksejevs 13 punkti. Tarva parim oli 21 punktiga Brandis Raley-Ross, nii Reinis Strupovics kui ka Roberts Stumbris tõid 17 puntki. Turniiritabelis on Tarvas endiselt kuues ja Valga seitsmes, Rakvere meeskonnal on koos 11 ja lähimal jälitajal Valgal nüüd 9 võitu. Põhiturniiri kuuendana lõpetamine on tähtis, sest seitsmes-kaheksas meeskond lähevad kohamängudel kohe kokku Tartu Rocki või Kalev/Cramoga.

Samuti üheksa võitu on TTÜ-l, kes sai täna 74:63 jagu visa vastupanu osutanud ja avapoolaja vaid kolme punktiga kaotanud Audentes/Noortekoondisest. Võitjatele tõid Rait-Riivo Laane 19, Kristjan Kitsing 17 ja Toomas Raadik 16 punkti, Audentese resultatiivsemad olid 16 punktiga Kregor Hermet ja 11 punktiga Kristian Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles