Video: Henri Anier lõi endisele koduklubile ilusa värava

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (paremal)
Henri Anier (paremal) Foto: Dundee United

Pärast pikka vigastuspausi hakkab taas vormi leidma Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier, kes naasis talvel pärast laenuperioodi esiliigas Šotimaa kõrgliigasse Dundee Unitedi ridadesse. Kui nädala eest lõi Anier kaks väravat karikasarjas ja aitas Unitedi sellega poolfinaali, siis täna oli ta liigamängus täpne endise tööandja Motherwelli vastu.

Anier avas 22. minutil skoori, kui saatis John Rankini söödu järel palli karistusala joonelt kauni löögiga posti kõrvale. Avapoolaja lõpus suutis Motherwell siiski standardolukorra järel viigistada, kui täpne oli Marvin Johnsoni pealöök. Teisel poolajal kindlustas kodumeeskond võidu, kui Louis Moult lõi 65. minutil lõppseisuks 2:1.

Liigatabelis on Dundee 21 punktiga viimasel kohal, lähimast konkurendist Kilmarnockist lahutab neid kaheksa punkti. Motherwell tõusis tabelis kuuendaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles