Veerandfinaalis kaotanud Nabi jaoks on EM lõppenud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riias toimuval maadluse EMil astus täna matile olümpiahõbe ja kahekordne maailmameister Heiki Nabi, kes lootis raskekaalus (-130 kg) võita teise järjestikuse Euroopa meistrivõistluste medali. Mullu peeti EM Bakuus Euroopa Mängude raames ja siis teenis Nabi pronksi. Varem tal EMilt väärismetalli polnud.

Avaringis oli Nabi vaba ja kaheksandikfinaalis alistus talle pika ja raske heitluse järel ungarlane Armin Majoros (3:2). Nabi kullalootused said otsa veerandfinaalis, kus ta kaotas 0:3 Valgevenet esindavale grusiinile Ioseb Chugoshvilile. Kuna Chugoshvili finaali ei pääsenud, on Euroopa meistrivõistlused Nabi jaoks lõppenud.

Enne matše: Avaringis on Nabi vaba, kaheksandikfinaalis tuleb vastu mitte midagi saavutanud ungarlane Armin Majoros ja veerandfinaalis kas Valgevenet esindav grusiin Ioseb Tšugošvili või leedulane Mindaugas Mizgaitis. Mõlemad on tugevad, aga Nabi on neid varem võitnud. EMist jääb ainsa tipuna eemale Biljal Mahhov Venemaalt.

Võistlustules on ka poolraskekaallane (-98 kg) Ardo Arusaar, kes kohtub kaheksandikfinaalis viie tiitlivõistluste medaliga pärjatud türklase Cenk Ildemiga. Võistluspäev algab kell 10, eestlaste matšid algavad orienteeruvalt kell 11.30-12.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles