Šarapova andis kriitikutele vastulöögi (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: SCANPIX

Venemaa tipptennisist Maria Šarapova, kes nädala alguses teatas dopingu kasutamisest, andis eile vastulöögi kriitikutele ja väitis, et ta ei saanud meldooniumi keelustamise kohta mitut teadet.

Šarapova teatas nädala alguses toimunud pressikonverentsil, et 26. jaanuaril võeti talt Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel positiivne dopinguproov. Ta jäi vahele Lätis toodetud ravimi mildronaadiga, mille toimeaine on meldoonium.

Venemaa tenniseässale saadeti meldooniumi keelustamise kohta e-kiri, mida venelanna aga läbi ei lugenud. Pärast Šarapova avaldust hakkasid levima jutud, et talle saadeti koguni viis meeldetuletust sel teemal, kuid venelanna ise on nüüd selliseid väiteid eitanud.

«Võitlen kogu hingest oma hea nime eest. Ma ei taha vabandusi otsida, aga on vale öelda, et mind hoiatati viis korda,» teatas Šarapova konkreetselt.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles