Ratnikov: niimooodi ei saa kaitses mängida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Borissovi BATEga liitunud Artur Pikk külastas täna nüüdseks endise koduklubi FC Levadia trenni.
Borissovi BATEga liitunud Artur Pikk külastas täna nüüdseks endise koduklubi FC Levadia trenni. Foto: Tairo Lutter

Levadia peatreener Sergei Ratnikov lausus pärast raskelt tulnud 1:0 võitu Paide Linnameeskonna üle, et rahule ei saa jääda ei kaitse- ega ründemänguga, kuid kõige tähtsam on see, et võideti ja saadi tabelisse kolm punkti.

«Paidga on pidevalt raske mängida, oma kodus nad mängivad hästi. Algul oli intsiatiiv meie käes ja lõime kolli. Oli selline tunne, et lööme teise värava ka, aga jälle nagu Pärnuga – andsime initsiatiivi ära, » viitas Ratnikov eelmisele liigamängule, mis võideti samuti 1:0.

Tolles mängus sai punase kaardi keskkaitsja Tabi, mistõttu nihutas Ratnikov täna Igor Morozovi paariliseks Maksim Podholjuzini ning äärekaitsjateks Hindrek Ojamaa ja Marek Kaljumäe. «Podholjuzin, jah, ujus ikka korralikult. Aga mis teha. Mänguks Narvaga on vaja tõsiselt valmistuda, niiimoodi ei saa kaitses mängida,» sõnas Ratnikov.

Rabe oli ka Levadia ründemäng ning teisel poolajal sündis  «Rahule saab jääda ainult esimese poolajaga, teisel poolajal viimast passi jälle ei olnud. Me tegime tööd ka taastumist, mitte teravust silmas pidades,» viitas Ratnikov kahe vooru vahelisele napile taastumisajale.

Teistes kell 13 alanud mängudes alistas Sillamäe Kalev 4:1 Pärnu Linnameeskonna ja Nõmme Kalju oli 3:1 parem Rakver Tarvast. Kell kohtuvad Tallinnas Lillekülas Flora ja Narva Trans, õhtul kell 19 Postimehe telemängus Infonet ja Tartu Tammeka. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles