Rapla teenis Rocki vastu kindla võidu, TLÜ/Kalev murdis Pärnu viimase veerandiga

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla peatreener Aivar Kuusmaa
Rapla peatreener Aivar Kuusmaa Foto: Urmas Luik

Eesti korvpalli meistriliigas mängiti täna kaks kohtumis. AVIS Rapla oli kodusaalis kindlalt 83:62 üle Tartu Ülikool/ Rockis. Teises mängus võitis võõrustaja TLÜ/Kalev 87:67 Pärnu Sadamat. 

AVIS Rapla ja TÜ/Rock kohtusid sel hooajal juba kolmandat korda ning mõlemal tiimil oli enne tänast kohtumist kirjas üks võit, vahendab Basketball.ee.

Tänases kohtumises oli Rockil puudu põhimees Evaldas Žabas. Leeduka puudumist oli tunda aga terve kohtumise vältel. Avaveerandi võitis AVIS Rapla 18:13, teisel veerandil suurendas Rapla oma edu vahepeal lausa 16 punktiliseks. Siiski suutis Rock vähendada poolajaks vahe 10 punktile ning teisele poolajale läksid tarlased vastu, 48:38 kaotusseisus.

TÜ/Rock suutis kolmandal veerandajal visata ainult kuus punkti ning viimasele veerandile läksid võõrustajad vastu 20 punktilises eduseisus – 64:44. Neljandal veerandajal ei suutnud tartlased Raplale ohtlikult lähedale tulla ning kokkuvõttes teenis kodusaalis mänginud AVIS Rapla 83:62 võidu.

Rapla resultatiivseimaks kujunes Thomas van der Mars 18 punkti ja 15 lauapalliga. Indrek Kajupank lisas 15, Sven Kaldre 14 silma. Rocki parim oli 13 silmaga Tanel Sokk.

Teises mängus kohtusid Audentese Spordihallis TLÜ/Kalev ja Pärnu Sadam. Mark Dorriseta mänginud Pärnu pidas Kaleviga sammu kolm veerandit. Poolajaks juhtisid tallinlased 45:33, kuid enne viimast perioodi oli Kalevi eduseis 66:60. Viimane neljandik kuulus aga täielikult kodumeeskonnale, kes võitis veerandi 21:7 ning kogu mängu 87:67.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles