Galerii: Rakvere jäi ülinapilt pronksist ilma

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna selguvad võrkpalli Saja liiga medalivõitjad. Pronksimängus olid vastamisi Rakvere Võrkpalliklubi ja lätlaste Ozolnieki Poliurs ja põnevuslahingust sai 3:2 võidu Läti klubi. Võitjatele tõi 39 punkti Ansis Medenis, kes sai koguni 66 tõstet. Andris Õunpuu ja Kevin Saar tõid Rakverele kumbki 20 punkti.

Vaata statistikat!

Kui kahes esimeses geimis õnnestusid Rakverel asjad hästi, siis kahes järgmises oli mäng mannetu, mehed väsisid. Tali andis küll geimi lõppudes kahele kogenumale mängumehele diagonaalründaja Andris Õunpuule ja sidemängija Artis Caicsile puhkust, ent kokkuvõttes sellest kasu ei olnud. Viiendas geimis näitas Rakvere alguses taas supermängu, mindi 10:5 ette, ent siis jõudis Ozolnieki viigini 10:10 ning võttis lõpuks 15:13 võidu.

Peatreener Urmas Tali ütles, et pronksimäng läks väsimuse ja valede otsuste nahka. «Ära väsisime selgelt. Igaüks teab, et see on õhkõrn, mida me seal väljakul teeme. Me ei saa riskida, et nii noateral kõnnime,» sõnas Tali.

«Tegime otsused viiendas nagu tegime ja alguses tundus, et tegime õigesti. Aga kui ühestki asetusest ära ei löö, siis on võita raske. Lubamatud servivead lõpus maksid kätte ja Medenis (Ozolniekile 39 punkti toonud Ansis Medenis – toim.) lõi oma punktid ära, meie proovime ja üritame, aga ei midagi,» lisas juhendaja.

Ühisliiga esimest medalit jahtiv Lääne-Virumaa meeskond võitis mõlemad põhiturniiri kohtumised. Novembri lõpus oldi võõrsil paremad 3:2 ja Saja Liiga põhiturniiri eelviimases voorus alistati lätlased 3:0.

Niigi vigastustest räsitud Rakvere meeskond sai poolfinaalkohtumise eel veel ühe halva uudise, kui kõrge palaviku tõttu pidi mängust eemale jääma nurgaründaja Tanel Uusküla. Tema asemel saatis Rakvere loots Urmas Tali väljakule sel hooajal libero positsioonil mänginud Rauno Tamme. Liberona jooksis platsile küünarnukilõikusest taastuv Kaspar Pomerants, kes sai eelnevalt meeskonnaga vaid nädalajagu trenni teha.

Kullamängus kohtuvad kell 16.00 Pärnu Võrkpalliklubi ja Jelgava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles