Galerii: Pärnu alistas Jelgava ja tuli Saja liiga meistriks

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Saja liiga finaalis läksid täna vastamisi Pärnu Võrkpalliklubi ja Jelgava Biolars. Pärnu võitis avageimi 25:17, teise geimi 25:20 ning suutis kolmandas geimis välja tulla kaotusseisust ja vormistada võidu samuti seisuga 25:20.

Finalistide duellis on enne matši edu Jelgaval, kes on Pärnu vastu võitudega ees 2:1. Esmalt läksid meeskonnad oktoobri keskel vastamisi superkarika finaalis, kus Jelgava jäi peale 3:1. Novembri algul Zemgales toimunud matšis olid lätlased edukamad 3:1, jaanuari lõpus võitis Pärnu kodusaalis haarava mängu 3:2. Põhiturniiri esimese ringi mängus pallis Pärnu aga ilma kapten Andrus Raadikuta, kodumängus ei aidanud suvepealinna meeskonda Hindrek Pulk.

Kuigi Pärnu on Eesti üks edukamaid klubisid, siis ühisliiga kuld neil puudub, 2012. aastal saadi pronks, kahel korral on finaalis kaotatud.

Lätlaste ridades jookseb väljakule ka 39-aastane vanameister Austris Stals, kes aastatuhande algul suvepealinna meeskonnaga kulda ja karda võitis.

Pronksimängus lähevad kell 13.00 vastamisi oma esimest ühisliiga medalit püüdev Rakvere ja Ozolnieki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles