Kohtla-Järve Viru Sputnik kindlustas hõbeda, Panter jäi pronksile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Panter ja Kohtla-Järve Viru Sputnik.
HC Panter ja Kohtla-Järve Viru Sputnik. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Jäähoki Eesti meistriliigas selgusid eile kõik medaliomanikud. Kui Narva PSK-l oli kuldmedal juba varem käes, siis eile alistas Kohtla-Järve Viru Sputnik kodujääl HC Panteri karistusvisete seeria järel 4:3 ja kindlustas endale hõbeda, jättes Pantrid pronksile.

Teist mängu järjest andis HC Panter käest turvalise eduseisu. Avakolmandik võideti Kristjan Lorenzi (18:47 karistusviskest) ja Artur Fedoruki (19:14) väravatest 2:0. Teise kolmandiku 19. sekundil avas Anton Nekrassov karistusvislest Viru Sputniku väravaarve, ent peagi viis Karl Virta (26:59) taas Pantrid kahe väravaga juhtima. Kolmandiku keskel viskasid Sergei Novikov ja Nekrassov 22-sekundilise vahega kaks väravat ja viigistasid mänguseisu.

Kolmas periood ega lisaaeg väravaid ei toonud, karistusvisete seerias viskas Viru Sputniku hõbedase võiduvärava Andrei Lukin.

Viru Sputniku väravavaht Anatoli Dubkov tõrjus 30 ning Pantrite Roman Šumihhin 37 vastaste pealeviset.

Tabeliseis medaliarvestuses: Narva PSK 26 (11), Viru Sputnik 14 (11), HC Panter 11 (12) punkti.

Jäähoki Eesti meistriliigas jääb veel mängida kaks kohtumist.Pühapäeval, 13. märtsil kell 15.30 kohtuvad Narvas meistermeeskond Narva PSK ja Eesti U18 noortekoondis. Jäähoki Eesti meistriliiga hooaja lõpetavad laupäeval, 19. märtsil kell 14 Kohtla-Järvel Viru Sputnik ja Narva PSK.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles